Få en uforglemmelig oplevelse

Teater

Vandel Camp

Et døgn på Vandel Efterskole

For drenge og piger i 5. - 6. klasse.

Som deltager på Vandel Camp skal du vælge mellem 5 linjer; håndbold, fodbold, teater, musik og design. Derudover får du lov at prøve alt muligt andet. På Vandel Camp skal man kunne lide at lege, spille, konkurrere, bevæge sig og have lyst til at være sammen med jævnaldrende.

Vi brænder for legen, spillet og efterskolelivet, og for at give deltagerne en uforglemmelig oplevelse. Det sociale liv, nye venskaber og fællesskabet er målet - leg og idræt er midlet.

Vandel Camp 2018

Alle drenge og piger, der går i 5. - eller 6. kl. i skoleåret 2017/2018 kan deltage.
Dagene ledes af uddannede, engagerede lærere sammen med efterskoleeleverne. Der vil være tilsyn hele døgnet. Dagene er programlagt med sjove og udfordrende aktiviteter i faste og trygge rammer.

Deltagerne indkvarteres i klasseværelser på efterskolen, og spiser sundt og varieret i skolens spisesal.

Det praktiske

Campen foregår på Vandel Efterskole, og kører fra tirsdag den 27. marts kl. 9.00 til onsdag den 28. marts kl. 14.00
Prisen er kr. 350,- og dækker drikkedunk, alle måltider og Adidas spilletrøje
(Find str. guide til spilletrøje her)

Vandel

Vandel Efterskole vægter forskelligheden højt, vi har derfor 5 linjefag, håndbold, fodbold, design, teater og musik, hvor man arbejder seriøst og målrettet på at dygtiggøre sig.
Alle elever har også gymnastik.