VI ELSKER AT VISE VORES SKOLE FREM

Hvert år slår vi dørene op, den sidste søndag i september og byder alle interesserede velkommen til Efterskolernes Dag på Vandel Efterskole.
I år er det søndag den 27. september.

HVAD SKER DER PÅ EFTERSKOLERNES DAG?

På Efterskolernes Dag får både DU og dine forældre mulighed for at opleve Vandel Efterskole, og hvad vi har at tilbyde. I vil få en personlig rundvisning og et lille indblik i hverdagen, fællesskabet og det daglige efterskoleliv.

RUNDVISNING VED NUVÆRENDE ELEVER
SNAK MED LÆRERNE
LÆKKER FORFRISKNING I SPISESALEN

TILMELD DIG HER

Grundet corona-situationen, er vi nødsaget til at kræve tilmelding til dette års Efterskolernes dag-arrangement. Du skal tilmelde dig et tidspunkt for ankomst til Vandel Efterskole.

- OBS: Tilmelding er et krav, og ikke-tilmeldte kan blive afvist i døren.

Du skal selvfølgelig følge de generelle anvisninger ift. forkølelse, feber oa.og melde afbud, hvis du bliver syg.

VÆLG ET TIDSPUNKT

VIL DU SE VANDEL EFTERSKOLE?

Tag med en tur rundt på skolen, og se hvordan Vandel Efterskole ser ud både indefra og udefra

VI SES TIL EFTERSKOLERNES DAG I VANDEL