Fællesskab på Vandel

Fællesskab

Værelset og gangen/huset er udgangspunktet for dit efterskoleliv. Herfra kan du bevæge dig ud på hele efterskolen og tage del i det store fællesskab. Samtidig er skolen dit hjem for et år, og dit værelse er der, hvor du kan finde ro og tryghed.

Det fællesskab vi ønsker at skabe på skolen er præget af ansvar, tolerance, hjemlighed og mangfoldighed.

En efterskole med 144 elever er en overskuelig størrelse, hvor du lærer alle de andre at kende. Netop det personlige kendskab til hinanden gør fællesskabet betydningsfuldt og til noget helt særligt.

Sammenhold

At være på efterskole giver de bedste muligheder for at være med til at opbygge og blive en del af et værdifuldt og forpligtende fællesskab. I samværet med de andre elever og skolens ansatte får du rig mulighed for at få nye venner, og gennem fælles aktiviteter og oplevelser at mærke, hvad et godt efterskolefællesskab betyder.

Du lever sammen med dine efterskolekammerater døgnets 24 timer, og selvom hverdagene er fyldt med undervisning og samvær, vælger mange at blive i weekenderne også.

På skolen bor du på værelse sammen med en eller flere kammerater. I bor på gang eller i hus med mellem 8 og 22 elever. På de fleste boområder er der både pige- og drengeværelser.