Jive, rock, slow og cha-cha. Eleverne på Vandel Efterskole kastede sig onsdag ud i de fire forskellige dansearter, da efterskolen holdt danseaften.
Læs artiklen og se de flotte billeder.

To hele dage med det, der er allermest spændende – fuld fordybelse og indlevelse. – Læs om linjedagene på Vandel Efterskole efterår 2015

Cirka 2.000 efterskoleelever var samlet til stævne, og for Johanne fra Roust og Jens fra Varde, Victoria og Emily fra Ikast og Victor og Jacob fra Ejstrupholm blev det en særlig oplevelse.

“Det blev en rigtig god forestilling med et levende og veloplagt publikum, der gav vores elever en super god opbakning”. Læs hele historien om musik-og teaterlinjens turné.

Mandag og tirsdag i uge 17 har stået i linjefagenes tegn, og elever og linjelærere har været fordybet i det de brænder allermest for. I kan her læse korte uddrag om dagenes indhold.

Så er vores nye hjemmeside i luften, og vi har gjort os meget umage. Kig rundt og nyd de flotte billeder – vi håber du finder det du søger.

Den 26 februar 2015 kom ex- statsminister Lars Løkke Rasmussen forbi Vandel Efterskole for at få en rundvisning og en snak med Efterskoleforeningen om skoleformens opgaver og fremtid.

Fodboldstævne Vejle 23. september 2015

Fodbold på alle niveauer i VB-Parken
Onsdag blev det årlige fodboldstævne afholdt i VB-parken i Vejle. Stævnet er flyttet fra Horsens til Vejle, og det smukke område dannede rammen om denne fodboldoplevelse for regionens 18 skoler.

Der blev spillet i forskellige rækker, og hos pigerne var Vandel repræsenteret i pige B-rækken, samt pige 7-mandsrækken, hvor pige B kom hele vejen til finalen. Her tabte de en tæt kamp til Elbæk.

Pige 7-mands var også rigtig tæt på at gå videre til finalerunderne, men pga. målscore gik de lige nøjagtig ikke videre. Det samme gjorde sig gældende for drenge 7-mands- holdet, der trods en rigtig god indsats måtte nøjes med ”lige ved og næsten”.

Drenge B spillede leverede en rigtig god indsats i deres tre kampe, og formåede i næsten alle kampe at spille nogle gode, jævnbyrdige kampe imod gode modstandere. Drenge A spillede ligeledes tre kampe, og især i den første kamp imod BGI´s førstehold præsterede drengene at spile 1-1, trods en føring på 1-0 fem minutter før tid.

Vi har som regel altid nogle super-gode dage når vi er ude af huset i fodboldmæssig sammenhæng, og denne dag var ingen undtagelse. Alt i alt en dejlig oplevelse for lærere og elever

Tak til Faber og Nico for historien

Læs mere om fodbold på Vandel her