Besøgsdage

Vi er stolte af vores skole, og vil meget gerne vise den frem.

Kom og oplev hvordan vi har det på Vandel.

For at blive endeligt indmeldt på Vandel Efterskole, skal man besøge skolen. Det er vigtigt for os, at kommende elever er godt informerede om, hvad et ophold her på skolen indeholder, således at man har det bedst mulige grundlag for beslutningen om endelig indmeldel­se.

Det at tilmelde sig en besøgsdag betyder ikke, at man har reserveret en plads. Vil man reservere en plads skal man også udfylde og indsende en forhåndstilmelding.

Program for en besøgsdag

Rundvisning ved nuværende elever
Information og kaffe

Her vil vi fortælle hvordan et skoleår på Vandel Efterskole forløber. Der er mulighed for at snakke med både elever og lærere om alt lige fra undervisning til økonomi. Vi vil snakke med dig om dine og vores forventninger, og I bliver budt på kaffe og kage.

Husk at tilmelde

Du skal tilmelde dig besøget senest 2 hverdage før besøgsdagen.

Næste besøgsdag

08. februar 2018

Kl. 19.00

Se status for ledige pladser herunder

Skoleåret 18/19:

10. piger: Venteliste
9. piger: Få ledige pladser
9. og 10. drenge: Venteliste på fodboldlinje

Skoleåret 19/20:

Kort venteliste piger 10. klasse på enkelte linjer

Skoleåret 20/21:

Forhåndstilmelding

Har du ikke mulighed for at besøge os på en af disse datoer, kan du forhåndstilmelde dig og reservere en plads.

Herefter vil vi kontakte dig og aftale tidspunkt for et besøg.