Efterskolernes aften

Besøg os denne aften

Er du klar til en masse nye indtryk og fede oplevelser? - Vil du gerne være en del at et stort fællesskab? - Vil du opleve noget helt unikt? - Kan du undvære din mor og far i et helt år? - Vil du prøve en ny måde at gå i skole på? - Vil du gerne udvikle dig?

Så kom og besøg os og se om det er noget for dig!

Efterskolernes aften 2018

Tag på Efterskolebesøg og oplev suset af 144 glade elever.

I 2018 er det onsdag den 10. januar fra 18 - 21

Vi inviterer DIG til åbent hus på efterskolens aften med masser af gang i den. Alle vores linjer er i fuld gang og du kan se med egne øjne, hvad et ophold på Vandel Efterskole bl.a er.

Lærerne står klar til en snak med dig og din familie og vil meget gerne fortælle om skolen, og eleverne tager dig med på en rundtur, så du personligt kan opleve skolen.

Du er altid velkommen

Har du ikke mulighed for at komme forbi på til åbent hus på Efterskolernes Dag eller Efterskolernes Aften, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Vandel Efterskole, og aftale et besøg.

Vandel Efterskole

Grindstedvej 37