Efterskolernes aften 2024

Efterskolernes aften 2024 - onsdag den 10. januar kl. 18 - 21

Hvert år slår vi dørene op, og byder alle interesserede velkommen til Efterskolernes aften.

Ved Efterskolernes aften kan både DU og dine forældre få mulighed for at opleve vores efterskole, og hvad vi har at tilbyde.

I vil få en personlig rundvisning og et lille indblik i hverdagen, fællesskabet og det daglige efterskoleliv. Vore elever vil fortælle om det at være elev her, og de vil vise jer rundt på skolen, hvor man ser værelserne, som eleverne bor på og resten af skolens mange faciliteter som undervisningslokaler, spisesal, idrætshal, springsal, teatersal, designlokaler, musiklokaler, kunstgræsbaner og beach-området.

I får mulighed for at opleve gymnastik og vore 5 linjefag LIVE med masser af aktivitet og glæde. Og du vil kunne få svar på dine spørgsmål hos både elever og lærere.

I vores spisesal er vi vært ved en forfriskning og du vil blive mødt af skolens lærere, der står klar til en snak om alt fra pædagogik til dagligdag og samvær. Også kontorpersonalet vil være til stede angående indmeldelse, økonomi og støtte.

Besøgsdage

Har du ikke mulighed for at besøge Vandel Efterskole på efterskolernes aften, kan du i stedet komme på besøg en anden dag. Vi afholder løbende besøgsdage, læs mere om dem her.

Du er altid velkommen

Har du ikke mulighed for at komme forbi på til åbent hus på Efterskolernes Dag eller Efterskolernes Aften, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Vandel Efterskole, og aftale et besøg.

Vandel Efterskole

Grindstedvej 37
7184 Vandel
Tlf: 75 88 50 33