Efterskolernes dag 2023

Kom og oplev Vandel Efterskole den 24. september

Er du klar til en masse nye indtryk og fede oplevelser? - Vil du gerne være en del at et stort fællesskab? - Vil du opleve noget helt unikt? - Kan du undvære din mor og far i et helt år? - Vil du prøve en ny måde at gå i skole på? - Vil du gerne udvikle dig?

Så kom og besøg os, og se om det er noget for dig!

Badge Vandel 10

Efterskolernes dag

Søndag den 24. september 2023

13:00 - 17:00

Efterskolernes dag 2023 - søndag den 24. september kl. 13 - 17

Hvert år slår vi dørene op, og byder alle interesserede velkommen til Efterskolernes Dag.

Ved Efterskolernes dag kan både DU og dine forældre få mulighed for at opleve vores efterskole, og hvad vi har at tilbyde.

I vil få en personlig rundvisning og et lille indblik i hverdagen, fællesskabet og det daglige efterskoleliv. Vore elever vil fortælle om det at være elev her, og de vil vise jer rundt på skolen, hvor man ser værelserne, som eleverne bor på og resten af skolens mange faciliteter som undervisningslokaler, spisesal, idrætshal, springsal, teatersal, designlokaler, musiklokaler, kunstgræsbaner og beach-området.

I får mulighed for at opleve gymnastik og vore 5 linjefag LIVE med masser af aktivitet og glæde. Og du vil kunne få svar på dine spørgsmål hos både elever og lærere.

I vores spisesal er vi vært ved en forfriskning og du vil blive mødt af skolens lærere, der står klar til en snak om alt fra pædagogik til dagligdag og samvær. Også kontorpersonalet vil være til stede angående indmeldelse, økonomi og støtte.

Udvikling

Bliv udfordret og opnå udvikling med et år på Vandel. Uanset om det er i de boglige fag, på dit linjefag, i valgfagene, på skituren, i trampolinerne om aftenen eller til musicalen vægter vi fagligheden højt. Det er den enkelte elev vi kigger på og udvikler individuelt i alle fag og på alle niveauer. Du kan være sikker på at rykke dig, både fagligt og personligt.

Bliv udfordret og mærk udviklingen.

Fællesskab

Det er helt fantastisk at være efterskole. Du kender sikkert mange, der har oplevet et efterskoleår. Det store fællesskab, hvor 144 mennesker bor, sover, spiser, griner, græder og udvikler sig sammen bliver skabt hvert år på Vandel Efterskole. Dit år vil komme til at rumme alle elementer og skabe noget stort for dig.

Hvert elevhold er unikt - fordi du er unik.

Oplevelser

Dit efterskoleophold på Vandel vil være fyldt med anderledes aktiviteter og arrangementer. Det daglige skema bliver brudt op af; Lejrture, emnedage, introaktiviteter, musicaluge, gymnastikopvisninger, udflugter, idræts- og boldspilsstævner, udlandstur og meget mere. Alt dette er med til at binde elevholdet sammen.

Oplevelser du aldrig glemmer.

Mangfoldighed

I Vandel oplever vi, at hvert eneste elevhold bliver mangfoldigt og et skønt mix af elever med mange forskellige interesser. Som Vandel-elev kommer du til at opleve mennesker med meget forskellige interesser. Vi har plads til alle elever, og du kommer til at møde mange med et helt andet udgangspunkt end dig selv.

Det åbner dine øjne for verden.

Du er altid velkommen

Har du ikke mulighed for at komme forbi på til åbent hus på Efterskolernes Dag eller Efterskolernes Aften, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Vandel Efterskole, og aftale et besøg.

Vandel Efterskole

Grindstedvej 37
7184 Vandel
Tlf: 75 88 50 33