Efterskolernes dag

Kom og oplev

Er du klar til en masse nye indtryk og fede oplevelser? - Vil du gerne være en del at et stort fællesskab? - Vil du opleve noget helt unikt? - Kan du undvære din mor og far i et helt år? - Vil du prøve en ny måde at gå i skole på? - Vil du gerne udvikle dig?

Så kom og besøg os og se om det er noget for dig!

Efterskolernes dag 2017

Hvert år slår vi dørene op og byder alle interesserede velkommen til Efterskolernes Dag den sidste søndag i september kl. 13.00 – 17.00

I 2017 er det søndag den 24. september.

Du får en personlig rundvisning på skolen af nuværende elever og du får mulighed for at opleve gymnastik og linjefag LIVE.

Sammen med dine forældre bliver du inviteret på en forfriskning og en personlig samtale om dine muligheder og ønsker til et efterskoleophold.

Du er altid velkommen

Har du ikke mulighed for at komme forbi på til åbent hus på Efterskolernes Dag eller Efterskolernes Aften, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Vandel Efterskole, og aftale et besøg.

Vandel Efterskole

Grindstedvej 37