Foredrag og koncerter

På Vandel Efterskole vil vi gerne lukke verden ind. Vi arrangerer derfor koncerter, foredrag og holder andre arrangementer, hvor vi inviterer alle interesserede. Vi håber du har lyst til at komme og få en oplevelse.

Grundlovsfest på Vandel Efterskole

MUSIK OG GRILL fra 15.30 - 19.30

Kom til Vandel Efterskole og nyd nogle skønne timer med musik, grundlovstale og fælles grill.

Igen i år holder vi grundlovsfest på Vandel Efterskole - Musikalsk underholdning og fællesspisning - alle er velkomne.

Se program her

Medbring madkurv eller køb GRILL-mad (50,- kr. inkl. sodavand)

Tilmelding er nødvendig ved køb af grill: Bestilling af mad på: 75 88 50 33 eller via linket herunder

Bestil grillmad her

Nicolai Bangsgaard - Jorden rundt på cykel

JORDEN RUNDT - PÅ CYKEL

"Nicolai er uddannet antropolog og har sammenlagt rejst i mere end 7 år i 70 lande.

Han har cyklet jorden rundt; 62.000 km, 1413 dage, 53 lande, 6 kontinenter, 6 cykeltasker, 1 cykel og 1 mand.

Med et imponerende lyd-, billed-og videomateriale giver Nicolai en personlig og livsbekræftende fortælling om højdepunkter og nedture, om glæder og savn, om livslyst og frygt, og et forfriskende bevis på, at verden er uendeligt meget bedre end sit rygte.

Hør (og se) bl.a om; Magien og isolationen ved krydsningen gennem den australske outback, cykelstyrtet i 4.800m i Tibets ubarmhjertige, iskolde mennesketomhed, hvordan de planlagte 2 ekspeditionsår blev til 4, sorgløse superdage på paradisiske Stillehavsøer, det javanesiske bryllup i svedig Lycra og cykelsko, det chokerende jordskælv en nat i Indonesien, en vanvittig topfart på 108 km/t (!) på en den fuldtlastede cykel, hvordan man kan rejse 202 charterferier i træk uden regulær indkomst, verdens bedste gensynsknus med familien efter 1.186 dages fravær. "

Aftenen starter kl. 19.30. Pris: 150,- kr. pr. person, som betales ved indgangen. Der vil være kaffe/the efter arrangementet.

"Elvis - En mand og hans musik" - fortolket af Jesper Lundgaard

ALLE DE STØRSTE HITS – ALLE DE BEDSTE ANEKDOTER

"Det bliver en aften med alle de største hits og de bedste historier fra The King of Rock’n Roll. Jesper fortolker med sin store stemme og sit intime nærvær det bedste fra Elvis' fantastiske karriere. Aftenen er fyldt med nostalgi, tempo, charme og sange vi alle kender og publikum synger hjertens gerne med. Vi skal omkring starten på Elvis’ musikalske karriere, gospel rødderne, comeback special, hyldest til Las Vegas m.m. Koncerten bygges op på små fortællinger / anekdoter og fortolkninger af Elvis' musik. Jesper Lundgaard er en af tidens mest anerkendte sangere og fortolkere af alt fra danske sange til pop, rock og musicals."

Arrangementet starter kl. 19.30. Pris: 150,- kr. pr. person, som betales ved indgangen. Der vil være kaffe/the efter arrangementet.

Hvorfor flygter man som flygtning? Fra Afghanistan til Danmark – fra børnearbejder til direktør
" Nazer H. Mehrali kommer oprindeligt fra Afghanistan. Han kom til Danmark som 12 årig i 2002. Var flygtet fra Taliban og blev familie- sammenført med sin far i Danmark. I dag er han færdiguddannet HA – Entreprenørskab og Innovation fra Syddansk Universitet og er derudover iværksætter og stifter af virksomheden iKnowOffice og medstifter af Visu og Learnez ApS. Nazer er en brugt foredragsholder bl.a. på uddannelsesinstitioner. Foredraget handler om rejsen fra Afghanistan til Danmark. Om de muligheder Nazer fik, da han kom til Danmark, og som vi, der er født og opvokset her, måske nogle gange glemmer vi har – og glemmer at sætte pris på."

Arrangementet starter kl. 19.30. Pris: 75,- kr. pr. person, som betales ved indgangen. Der vil være kaffe/the efter arrangementet.

Mathilde Falch ved, hvad hun vil med sin musik. Som sangskriver, bandchef og pladeselskabsejer styrer hun alle processer - fra første tone, til hun står med det færdige album i hånden. Mathilde udgiver alt sin musik selv på sit pladeselskab "Just For The Record”.
" Bag Mine Øjenlåg" har fået gode anmeldelser, BT's Henning Høeg skrev blandt andet: "Mathilde fremstår stærk, smuk og ikke så lidt iørefaldende. ...og efter albummets sidste sang 'To' har man en sjælden fornemmelse af at være kommet helt ind under huden på en hudløst ærlig og smittende talentfuld sangerinde." Mathilde Falck udkommer med en ny CD i efteråret.

Koncerten starter kl. 19.30. Pris: 75,- kr. pr. person, som betales ved indgangen. Der vil være kaffe/the efter arrangementet.

Oscar Umahro Cadogan har en baggrund i biokemi og er Adjunct Professor i Nutrition and Functional Medicine, født og opvokset i Århus, men bor i dag i København. Han er forfatteren bag køkkenrevolution-bøgerne og har firmaet "Sundhedsrevolutionen", hvor han arbejder som kok og holder foredrag og kurser om gastronomi og sundhed.
"Vil du nære din hjerne, muskler og spændstighed? Eller vil du hellere spise og leve dig til en lille diller og hængepatter? Mad og sundhed betyder ikke bare noget for, hvad der måske sker om 40 eller 50 år. Det påvirker dig her og nu, på måder der ikke er til at komme udenom. For mænd og drenge er "straffen" for usund kost og livsstil, at testosteron bliver omdannet til østrogen. Og det betyder at en hvis legemsdel bliver lille og runken, samtidig med at der vokser tævepatter ud…evt. behårede tævepatter For kvinder og piger, så vid at "straffen" for usund kost og livsstil, er at tyngdekraften vinder over kollagenet, så alting kommer til at hænge længe før tid. Desuden kan du spise og leve dig til meget mere energi, bedre humør og bedre koncentration…eller spise og leve dig til træthed, dårligt humør og umanerlig ringe indlæring. Valget er dit."

Få en kærlig men ærlig opsang om, hvorfor det faktisk betyder noget, hvad du putter i munden.