VI HAR LEDIGE PLADSER PÅ HÅNDBOLDLINJEN

Drømmer du om at komme på efterskole, og kombinere det med at spille håndbold? Så kom og besøg os i Vandel, vi har ledige pladser på håndboldlinjen. - Få direkte besked om besøgsdage, ved at tilmelde dig herunder.

HVAD FÅR DU PÅ HÅNDBOLDLINJEN?

Håndboldlinjen er for dig, som vil kombinere et efterskoleophold med en seriøs tilgang til sporten. Vi har fokus på den enkelte spiller og arbejder målrettet med individuel udvikling. Fællesskabet og sammenholdet er vigtigt, og du bliver del af et spændende og udviklende miljø.

DOMMER OG TRÆNER-UDDANNELSE
Vores lærere kan uddanne eleverne som trænere, så de får et officielt JHF-certifikat. Eleverne kan bruge deres trænerkompetencer til håndboldkaravanen, et JHF-arrangement, Vandel Camp eller overnatningsarrangementer i lokale håndboldklubber.
SAMARBEJDE MED SKJERN HÅNDBOLD

Vi samarbejder med Skjern Håndbold og trækker på deres ressourcer. Vi er bl.a. ude og se ligakampe, blive trænet af deres trænere eller deres ligaspillere, og så får vi sparring. Det er givende for eleverne at komme ud i et andet miljø – og at se, hvad sporten kan føre til.

STÆVNER OG TURNERINGER

Vi deltager i stævner og turneringer under DHF og DGI, hvor modstanderne er andre efterskoler og almindelige klubhold.

TAKTISK TRÆNING
Vi arbejder med forskellige angrebsåbninger, som giver mulighed for at vurdere og vælge den rigtige løsning i kampsituationer. Vi arbejder med forsvarssystemer, både offensivt og defensivt.
TEKNISK TRÆNING

Vi arbejder altid med individuel forbedring, hvor vi tager udgangspunkt i dit barns niveau og udvikler videre på det. Vi har især fokus på, at dit barn bliver skarpere i mand-til-mand-situationer.

FYSISK TRÆNING

Fysisk træning er en vigtig faktor i moderne håndbold. Derfor arbejder vi med fysikken som en naturlig del af træningen, så eleverne bliver stærkere og undgår skader, og så de kan hæve deres niveau.

HVAD SIGER ELEVERNE?

Hør hvad eleverne siger om at have håndboldlinje på Vandel Efterskole

SERIØS TRÆNING I ET SJOVT FÆLLESSKAB