Fortælling

Fortællinger fra hjertet

Vi lukker verden ind

I fortælling bliver verden større. Du hører om nutid og fortid. Om virkelighed og fantasi. Eventyr, litteratur, historie, sagn og myter; det fortælleren er optaget af og har lyst til at dele med jer. Fortællingen kan på den måde være med til at skabe debat.

Linjefag fodbold

Teknisk træning

Du vil opleve at den tekniske fodboldtræning kan være meget individuel. I samarbejde vil vi forsøge at udvikle netop dine tekniske færdigheder. I den teknisk træning er det vigtigt med variation af øvelser, men også gentagelser er nødvendige for at automatisere og mestre spilsituationer.Vi fokuserer på øvelser omkring førstegangsberøringer, driblinger, finter, vendinger, løb med bold og alle former for afslutninger.
Linjefag fodbold

Taktisk træning

I et spil som fodbold, hvor der hele tiden opstår nye situationer, er det vigtigt at være forberedt, så man kan handle. Gennem undervisning og personlig dialog får du en spilforståelse der gør, at du kan tage de rigtige valg i forskellige situationer.
Linjefag fodbold

Fysisk træning

Vi lægger vægt på, at du får en god grundform. Grundformen er den væsenligste faktor for, at du kan blive god til den idrætsgren du elsker. Vi arbejder både med og uden bold.

Ann Kirstine Poulsen, sportslinjen

Vandel 10 har helt sikkert forberedt mig bedre på min ungdomsuddannelse på STX, end en normal tiende klasse.

Thomas Lykkegaard, Sportslinjen

Den meget projektorienterede måde at gå i skole på har hjulpet mig meget med, hvordan man skal gribe en projektopgave an.