Jive, rock, slow og cha-cha. Eleverne på Vandel Efterskole kastede sig onsdag ud i de fire forskellige dansearter, da efterskolen holdt danseaften.
Læs artiklen og se de flotte billeder.

Fodbold på alle niveauer i VB-Parken – Onsdag blev det årlige fodboldstævne afholdt i VB-parken i Vejle, og det smukke område dannede rammen om denne fodboldoplevelse for regionens 18 skoler.

Cirka 2.000 efterskoleelever var samlet til stævne, og for Johanne fra Roust og Jens fra Varde, Victoria og Emily fra Ikast og Victor og Jacob fra Ejstrupholm blev det en særlig oplevelse.

“Det blev en rigtig god forestilling med et levende og veloplagt publikum, der gav vores elever en super god opbakning”. Læs hele historien om musik-og teaterlinjens turné.

Mandag og tirsdag i uge 17 har stået i linjefagenes tegn, og elever og linjelærere har været fordybet i det de brænder allermest for. I kan her læse korte uddrag om dagenes indhold.

Så er vores nye hjemmeside i luften, og vi har gjort os meget umage. Kig rundt og nyd de flotte billeder – vi håber du finder det du søger.

Den 26 februar 2015 kom ex- statsminister Lars Løkke Rasmussen forbi Vandel Efterskole for at få en rundvisning og en snak med Efterskoleforeningen om skoleformens opgaver og fremtid.

Linjedage september 2015

"Fokus på linjefaget".
To hele dage med det, der er allermest spændende - fuld fordybelse og indlevelse. - Læs her om linjedagene på Vandel Efterskole efterår 2015

Håndbold Vi har haft besøg fra den lokale friskole, hvor vores elever skulle stå for undervisningen. De har bl.a. haft undervisning omkring, hvad det vil sige at være træner, samt at skulle forberede, ét træningspas for enten; 0-1 klasse, 2-4 klasse og 5-6 klasse. Alle eleverne gjorde det rigtig godt i løbet af dagene, og vi håber at Vandel Friskole havde en rigtig god dag. Alt i alt en god oplevelse for vores elever.

Musik Musiklinjen har haft musikteori om akkorder og kvintcirklen. Derefter har de arbejdet med at arrangere 4 nye numre, som de skal spille for forældrene til forældreweekend. Det lyder måske ikke så vildt, men det har været fedt!

Design Designlinjen har været på Trapholt og fået undervisning i design og arkitektur. Fået rundvisning i flere udstillinger og er blevet klogere og vidende. Der blev vurderet designmøbler og brugsgenstande. Fredag arbejdede vi ud af boksen med ståltråd og træ. Opgaven hed: "Liv til ståltråd og træ." Der blev lavet flotte og kreative skulpturer.

Fodbold Linjedage Torsdag eftermiddag var vi på tur til Koldingegnens Idrætsefterskole, hvor vi spillede to træningskampe.1. holdet vandt 5-2 og 2. holdet tabte 5-3. Nogle rigtig gode kampe frem mod fodboldstævnet i Vejle på onsdag. Vi har lavet en to-årig aftale med Dankeepers. Det skulle gerne være med til at hjælpe vores målmænd til at blive bedre, og samtidig give inspiration til fodboldlærerne inden for målmandstræningen. Det var en stor succes og de kommer igen den 1.okt. Derudover havde vi en gammel elev Christian "Kedde" Nielsen til at lave angrebstræning med vores elever. Han har været på kursus med den tidligere Brøndby angriber Peter Foldgast, og ville gerne afprøve det på vores elever. Det var meget inspirerende for vores angrebsspillere. Derefter var der spillersamtaler, og fodboldgolf og Dizzy Goals. Alt i alt et par rigtig gode dage, hvor det rigtig gode sammenhold blandt de 35 drenge er blevet styrket yderligere.