Jive, rock, slow og cha-cha. Eleverne på Vandel Efterskole kastede sig onsdag ud i de fire forskellige dansearter, da efterskolen holdt danseaften.
Læs artiklen og se de flotte billeder.

Fodbold på alle niveauer i VB-Parken – Onsdag blev det årlige fodboldstævne afholdt i VB-parken i Vejle, og det smukke område dannede rammen om denne fodboldoplevelse for regionens 18 skoler.

To hele dage med det, der er allermest spændende – fuld fordybelse og indlevelse. – Læs om linjedagene på Vandel Efterskole efterår 2015

Cirka 2.000 efterskoleelever var samlet til stævne, og for Johanne fra Roust og Jens fra Varde, Victoria og Emily fra Ikast og Victor og Jacob fra Ejstrupholm blev det en særlig oplevelse.

“Det blev en rigtig god forestilling med et levende og veloplagt publikum, der gav vores elever en super god opbakning”. Læs hele historien om musik-og teaterlinjens turné.

Så er vores nye hjemmeside i luften, og vi har gjort os meget umage. Kig rundt og nyd de flotte billeder – vi håber du finder det du søger.

Den 26 februar 2015 kom ex- statsminister Lars Løkke Rasmussen forbi Vandel Efterskole for at få en rundvisning og en snak med Efterskoleforeningen om skoleformens opgaver og fremtid.

Linjedage 20. og 21. april 2015

To indholdsrige linjedage er veloverstået. Her følger en lille smagsprøve på, hvad de enkelte linjer har arbejdet med.

Musik

Musiklinjen har brugt linjedagene på at blive klar til musik- og teaterturnéen. Vi har øvet numrene, øvet opstilling og klargøring af gear, og sidst men ikke mindst, øvet sammen med teater, så det hele hænger sammen.

Kristian og Malene


Design

Arbejdsdag hjemme mandag: sy tøj - sy patchworktæpper - højt humør hos flittige og kreative piger. Tirsdag: tur til Designskolen i Kolding og til workshop på Trapholt. "Design og livsstil". Herefter is i Kolding 🙂

Eva og Marianne


Håndbold

Håndbold har taget 2 DHF håndboldtræner kurser , spillet strandhåndbold, taget mini dommerkursus og været i Herning til træning med HC Midtjylland liga herrer.

Mikkel og Lynge


Teater

Teaterlinjen har øvet intenst på ders fælles forestilling med musiklinjen. Mandag arbejdede vi selv, og tirsdag blev dagen, hvor vi for første gang skulle spille det hele sammen. Vi nåede to gennemspilninger, og vi er indtil videre stolte af vores resultat, selv om der mangler noget finpudsning.

Birthe og Aage


Fodbold

Drenge: Mandag trænede vi om formiddagen og spillede kampe. Drenge A spillede på BGI og kvalificerede sig til finalestævnet i DM-Rækken den 29 maj. Drenge B og C spillede 8-mands turnering på kunstgræsbanen i Balle. Tirsdag var der morgentræning og fodboldgolf på Vandel Park Arena og eftermiddag/aften venskabsbesøg fra Kildevæld med 11-mandskampe og 7-mands kampe på både drenge og pige siden, spisning og lidt trampolinspring. Alt i alt nogle fantastiske dage med høj sol og godt humør og vi nyder at se den udvikling spillerne har været igennem i løbet af året.

Nico og Faber


Piger: Besøg på FC Midtjyllands akademi og træningspas i Superliga FCM. Lektion i mental træning; "Hvem er jeg" og teknisk/taktisk træning i Skjern. Overnatning og socialt samvær i Tarm samt kampe mod Kildevæld (5-0 og 6-0)

Claus