Jive, rock, slow og cha-cha. Eleverne på Vandel Efterskole kastede sig onsdag ud i de fire forskellige dansearter, da efterskolen holdt danseaften.
Læs artiklen og se de flotte billeder.

Fodbold på alle niveauer i VB-Parken – Onsdag blev det årlige fodboldstævne afholdt i VB-parken i Vejle, og det smukke område dannede rammen om denne fodboldoplevelse for regionens 18 skoler.

To hele dage med det, der er allermest spændende – fuld fordybelse og indlevelse. – Læs om linjedagene på Vandel Efterskole efterår 2015

Cirka 2.000 efterskoleelever var samlet til stævne, og for Johanne fra Roust og Jens fra Varde, Victoria og Emily fra Ikast og Victor og Jacob fra Ejstrupholm blev det en særlig oplevelse.

“Det blev en rigtig god forestilling med et levende og veloplagt publikum, der gav vores elever en super god opbakning”. Læs hele historien om musik-og teaterlinjens turné.

Mandag og tirsdag i uge 17 har stået i linjefagenes tegn, og elever og linjelærere har været fordybet i det de brænder allermest for. I kan her læse korte uddrag om dagenes indhold.

Så er vores nye hjemmeside i luften, og vi har gjort os meget umage. Kig rundt og nyd de flotte billeder – vi håber du finder det du søger.

Lars Løkke kom forbi

Den 26 februar 2015 kom ex-statsminister Lars Løkke Rasmussen forbi Vandel Efterskole for at få en rundvisning og en snak med Efterskoleforeningen om skoleformens opgaver og fremtid.

I et travlt program nåede han både at deltage i morgensang og få en rundvisning af Julie og Asbjørn før det var tid til et kort møde med repræsentanter for efterskolen og Efterskoleforeningen.

Lars Løkke var så engageret og godt tilpas på VE, at han langt overskred den afsatte tid og på vej ud af døren lovede han snart at ville komme tilbage. 🙂