Kost

Hvad skal vi have at spise?

Køkkenet serverer dagligt tre hovedmåltider og tre mellemmåltider. Da det er 100% elevernes daglige energiindtagelse, finder vi det vigtigt, at der gives gode og sunde madoplevelser og prioriterer derfor mødepligt til alle måltider.

Det spiser vi

Vi lægger vægt på at afspejle kosten i en typisk dansk familie og vi spiser alle måltider sammen i spisesalen. Vi tilbyder eleverne velsmagende mad lavet af friske råvarer efter sæsonens udbud. Der bruges friske grøntsager bl.a. til de mange råkoster og salater. Alt vores rugbrød, grovboller m.m. er hjemmebagt, og vi bruger mælkeprodukter og ost med lavt fedtindhold. Middagsmåltidets kød ofte er kylling, kalkun eller de magre udskæringer fra svin og okse.

Mellemmåltider

I løbet af dagen er der adgang til frugt, og i formiddags- og eftermiddagspausen serveres der hjemmebagt brød og frugt. Om aftenen er der brød eller kage, kaffe og the.

I weekenderne er der varm mad til aften og ofte dessert.

Der serveres vand til alle måltider.