Hvor meget koster det?

Prisen i skoleåret 2016-17 er 2195,- kr. pr. uge. (2017-18 er ugeprisen 2300,- pr. uge.)

Alle modtager statsstøtte til betaling af skolepengene. (Såfremt man opfylder ministeriets betingelser for statsstøtte. Se mere her)

Efter fradrag af støttebeløb forventes egenbetalingen af skolepenge 2016-17 at blive mellem ca. 1095,- og 1.719,- kr. pr. uge.

Det skal bemærkes, at prisen dækker alle udgifter undtagen lommepenge og rejsepenge til og fra skolen. Det betyder, at der er betalt for normalt materialeforbrug, ekskursioner og udlandsrejse.

Forud for skolestart opkræves i skoleåret 1800 kr. i indmeldelsesgebyr (2000 kr i skoleåret 18-19), som anvendes til indkøb af skoledragter, gymnastiktøj og diverse materialer. Desuden opkræves et depositum på 1500 kr., som tilbagebetales ved fuldført ophold. (Modregnet evt. manglende aflevering af bøger, mistet nøgle o.l.)

Beregn pris

Kontakt skolen ved yderligere spørgsmål omkring økonomi. (Eller se evt. mere på efterskoleforeningens prisberegning.

Elevstøtte

Det er muligt for den enkelte familie, at ansøge om individuel supplerende elevstøtte, som er en pulje dedikeret til familier hvis sociale situation er præget af sygdom, arbejdsløshed eller lignende. Måske kædet sammen med en betydelig indtægtsnedgang. (kontakt evt. skolen herom).