Prøv to dag på efterskole, og få en uforglemmelig oplevelse
Vandel

Camp

Håndbold

Fodbold

Teater

Vandel Camp 2020

To dage på efterskole

For drenge og piger i 5. - 6. klasse.

Går du i 5. eller 6. klasse? Har du lyst til at prøve efterskolelivet? Kan du li’ at spille fodbold, håndbold og lave gymnastik? Kan du li’ at spille musik, teater, være kreativ og synge? Kan du li’ at være sammen med mange andre og lave sjove aktiviteter?

Kan du sige ja til ovenstående, så har Vandel Efterskole et godt tilbud til dig i påskeferien. Vi afholder nemlig Vandel Camp den 06. april kl. 10.30 - 07. april kl. 17.00

Tag din klassekammerat med!

Vandel Camp 2020

Alle drenge og piger, der går i 5. - eller 6. kl. i skoleåret 2019/2020 kan deltage.
Dagene ledes af uddannede, engagerede lærere sammen med efterskoleeleverne. Der vil være tilsyn hele døgnet. Dagene er programlagt med sjove og udfordrende aktiviteter i faste og trygge rammer.

Deltagerne indkvarteres i klasseværelser på efterskolen, og man kan vælge 1 person at sove sammen med. Der er sund og varieret kost i skolens spisesal.

Det praktiske

Campen foregår på Vandel Efterskole, og kører fra mandag den 06. april kl. 10.30 til tirsdag den 07. april kl. 17.00
Prisen er kr. 200,- og dækker alle måltider, en drikkedunk og en t-shirt
(Find str. guide til spilletrøje her)

Skolens elever afslutter campen med årets gymnastikopvisning

Vandel

Vandel Efterskole vægter forskelligheden højt, vi har derfor 5 linjefag, håndbold, fodbold, design, teater og musik, hvor man arbejder seriøst og målrettet på at dygtiggøre sig.
Alle elever har også gymnastik.