25. – 26. marts

Oplev to dage på Vandel Efterskole, og få en uforglemmelig oplevelse

Vandel Camp

To dage på efterskole

For drenge og piger i 5. – 6. klasse

Går du i 5. eller 6. klasse? Har du lyst til at prøve efterskolelivet? Kan du li’ at spille fodbold, håndbold og lave gymnastik? Kan du li’ at spille musik, teater, være kreativ og synge? Kan du li’ at være sammen med mange andre og lave sjove aktiviteter?

Kan du sige ja til ovenstående? – Så har Vandel Efterskole et godt tilbud til dig i påskeferien 2024.
Vi afholder nemlig Vandel Camp 25. – 26. marts

Tag din klassekammerat med!

Hent flyer

Vandel Camp 2024

Alle drenge og piger, der går i 5. – eller 6. kl. i skoleåret 2023/2024 kan deltage.

Når du bliver afleveret på skolen af dine forældre, tager vi i mode dig, hjælper dig med at blive indkvarteret, og vi hjælper dig og er tæt på dig hele tiden under campen.

Campen foregår 25. marts kl. 09.00 – 26. marts kl. 14.30 på Vandel Efterskole (Tilmelding åbner efterår 2023)

Dagene ledes af skolens lærere sammen med efterskoleeleverne. Der vil være tilsyn hele døgnet. Dagene er programlagt med sjove og udfordrende aktiviteter i faste og trygge rammer.

Deltagerne indkvarteres i klasseværelser på efterskolen, og man kan vælge 1 person at sove sammen med. Der serveres sunde og varierede måltider i skolens spisesal, samt forfriskninger i løbet af dagen.

Skolens elever afslutter campen med årets gymnastikopvisning.

Prisen er kr. 250,- og dækker alle måltider, en drikkedunk og en t-shirt.

(Find str. guide til spilletrøje her)

Skal du med på Vandel Camp 2024?

Skynd dig at tilmelde dig Vandel Camp 2024, så du er sikker på at få en plads.