Fodbold på alle niveauer i VB-Parken – Onsdag blev det årlige fodboldstævne afholdt i VB-parken i Vejle, og det smukke område dannede rammen om denne fodboldoplevelse for regionens 18 skoler.

To hele dage med det, der er allermest spændende – fuld fordybelse og indlevelse. – Læs om linjedagene på Vandel Efterskole efterår 2015

Cirka 2.000 efterskoleelever var samlet til stævne, og for Johanne fra Roust og Jens fra Varde, Victoria og Emily fra Ikast og Victor og Jacob fra Ejstrupholm blev det en særlig oplevelse.

“Det blev en rigtig god forestilling med et levende og veloplagt publikum, der gav vores elever en super god opbakning”. Læs hele historien om musik-og teaterlinjens turné.

Mandag og tirsdag i uge 17 har stået i linjefagenes tegn, og elever og linjelærere har været fordybet i det de brænder allermest for. I kan her læse korte uddrag om dagenes indhold.

Så er vores nye hjemmeside i luften, og vi har gjort os meget umage. Kig rundt og nyd de flotte billeder – vi håber du finder det du søger.

Den 26 februar 2015 kom ex- statsminister Lars Løkke Rasmussen forbi Vandel Efterskole for at få en rundvisning og en snak med Efterskoleforeningen om skoleformens opgaver og fremtid.

Vild med dans 9. december 2015

Danseglæde og sammenhold

Jive, rock, slow og cha-cha. Eleverne på Vandel Efterskole kastede sig onsdag ud i de fire forskellige dansearter, da efterskolen holdt danseaften under titlen "Vild med dans"

Det var en forrygende aften med masser af energi og dansglæde.