Efterskolernes Aften 2025

Oplev Vandel Efterskole onsdag den 8. januar fra 18 – 21

Efterskolernes aften
Efterskolernes aften

Efterskolernes Aften 2025

Kom til Efterskolernes Aften 2025 onsdag den 8. januar kl. 18 – 21

Hvert år slår vi dørene op, og byder alle interesserede velkommen til Efterskolernes Aften.

Ved Efterskolernes Aften kan både DU og dine forældre få mulighed for at opleve vores efterskole, og hvad vi har at tilbyde.

I vil få en personlig rundvisning og et lille indblik i hverdagen, fællesskabet og det daglige efterskoleliv. Vores elever vil fortælle om det at være elev her, og de vil vise jer rundt på skolen.

Her kan I se værelserne, som eleverne bor på og resten af skolens mange faciliteter som undervisningslokaler, spisesal, idrætshal, springsal, teatersal, designlokaler, musiklokaler, kunstgræsbaner og beach-området.

Efterskolernes aften

Oplev Vandel Efterskole

På Efterskolernes Aften 2025 får I mulighed for både at få en snak med vores elever og lærere om alt lige fra undervisning til økonomi. Vi vil snakke med jer om vores fælles forventninger, og I bliver budt på en forfriskning.

Vi fortæller om hvordan et efterskoleår på Vandel forløber. Vores elever vil give jer en personlig rundvisning på skolen. I vil få et indblik i hverdagen, fællesskabet og det daglige efterskoleliv. Her ser I værelserne, som eleverne bor på og resten af skolens mange faciliteter.

Efterskolernes aften
Menu