Skitur

Vi flytter skolen til Østrig i uge 4

Udlandstur
Udlandstur

Om skituren

En uge om året tager hele skolen afsted på skitur.

At flytte undervisning og samvær til nye rammer med et andet indhold giver mulighed for at vi oplever nye sider af hinanden. Det tilfører fællesskabet værdi og baner vejen for nye venskaber.

Vi flytter skolen til Alpbach i Østrig, hvor alle elever står på alpinski i fem dage med østrigske skiinstruktører. Uanset om du er begynder eller erfaren skiløber vil du blive udfordret på dit niveau og opleve, at du i løbet af ugen gør store fremskridt på ski.

Sammenhold og nye venskaber

Når vi flytter skolen til Østrig bliver eleverne automatisk blandet; I bussen, på hotellet, på skiholdene, i liften og mange andre steder.

På den måde kommer du til at snakke med nye, og det store fællesskab bliver endnu større.

Det skal du vide om skituren på Vandel

Undervisningen varetages af østrigske skiinstruktører og foregår på små skihold. Det betyder at du får mest muligt ud af den intensive daglige undervisning og at du i slutningen af ugen, selv som nybegynder vil køre sikkert og godt på ski.

Har du erfaring med snowboard, og vil du gerne udvikle dig og blive en habil snowboarder, så er der mulighed for at hoppe med på snowboardholdet.

Du skal ikke være øvet skiløber, det er slet ikke et krav, at du har prøvet det før. Mange af vores elever har aldrig prøvet at stå på ski før. Vi har også mange dygtige skiløbere blandt vores elever. Derfor niveaudeler vi alle hold, så du bliver undervist lige der hvor du er.

Alle udgifter er inkluderet i skolepengene: Skileje, liftkort, hotel og fuld forplejning. Eneste merudgift på turen er lommepenge.

Ift. skitøj opfordrer vi til at du låner dig frem. Når vi nærmer os skituren, bliver der mulighed for at købe jakke, bukser mm. med Vandel logo på.

“Det var nok en af de fedeste oplevelser i mit liv, alle var fælles om at stå på ski, og jeg fik lært nogle nye teknikker og kørt meget offpist.“

Mads Lüthje Skøtt
Jakob

“Den største oplevelse på skituren var, da jeg på dag 3 fik styr på grundbevægelserne og begyndte at blive tryg ved snowboard.“

Jakob Bak Ostersen

“Turen var så hyggelig både busturen, men også den måde man bor på hotellet, og at man kører sammen med sine venner.“

Cecilia John Dalsgaard Christensen

Vil du vide mere om vores skitur?

Vi er stolte af vores skole og vi elsker at vise den frem. Kom forbi til en besøgsdag og oplev Vandel Efterskole. Se vores besøgsdage her.

Besøgsdage
Menu