Oplevelser

Anderledes hverdag med masser af fælles oplevelser

Oplevelser
Oplevelser

Skitur

En uge om året tager hele skolen afsted på udlandstur.

Vi flytter skolen til Alpbach i Østrig, hvor alle elever står på alpinski i fem dage med østrigske skiinstruktører. Uanset om du er begynder eller erfaren skiløber vil du blive udfordret på dit niveau og opleve, at du i løbet af ugen gør store fremskridt på ski.

Læs mere...
Oplevelser

Introtur

I begyndelsen af skoleåret tager vi på introtur. Vi deler pigerne og drengene og tager på en friluftstur i nærområdet. På denne tur lærer alle hinanden bedre at kende. Vi bor i telte og laver mad på bål, og er sammen i tre dage, hvor vi laver en masse fælles aktiviteter.

Oplevelser

Musical

Hvert år opsætter vi en stor musical, hvor alle elever deltager. Vi inddeler elevholdet i forskellige værksteder; Band, skuespillere, scenebyggere mm. Eleverne vælger selv, hvad de vil arbejde med, dog er der casting til solister, kor, band og roller.

Tidligere har vi bl.a. spillet: ”Den lille havfrue”, ”We will rock you” og ”Hair”.

Oplevelser

Kampe og stævner

Flere gange om året tager hele skolen afsted til idrætsstævner med andre efterskoler i området. Vi deltager i et håndboldstævne, et udendørs og et indendørs fodboldstævne, et gymnastikstævne, og nogle elever deltager i et basket- og et volleystævne.

Ud over stævner er der boldspilskampe for håndbold- og fodboldlinjen både efterår og forår og en række gymnastikopvisninger i foråret.

Oplevelser

Galla

Hvert år i den sidste uge op til sommerferien afholder vi Galla.

Vi laver gallapar, hvor drengene får til opgave at invitere pigerne, og vi forbereder sammen, ved at pynte skolen op, øve lanciers og finde en kjole eller en skjorte frem.

Det er en meget hyggelig og lidt højtidelig aften, hvor alle er med i det store fællesskab.

 

Galla

Elevarrangementer

Vi laver arrangementer for hinanden.

I kontaktgrupper er elevholdet på skift med til at arrangere større fælles arrangementer for hinanden. Det kan være alt fra X-faktor til en rundboldturnering til diverse konkurrencer og udfordringer.

Som elev lærer du at arrangere noget for andre, og få succes med det.

Elevarrangementer

Vild Med Dans

Årets dansearrangement

I flere år har vi i samarbejde med Jelling Bigband arrangeret en aften i dansens tegn.

På denne dag afholder vi danseworkshops og gør springsalen klar med lys, lyd og udsmykning – og så er der ellers en hel aften med Vild Med Dans

Vild Med Dans

Koncerter

Flere gange om året arrangerer Vandel Efterskole koncerter med både kendte og upcoming kunstnere.

Som elev på Vandel får du alle disse fede oplevelser og koncerter som en del af dit ophold.

Læs mere...
Oplevelser

Vil du vide mere om alle oplevelserne på Vandel?

Vi er stolte af vores skole og vi elsker at vise den frem. Kom forbi til en besøgsdag og oplev Vandel Efterskole. Se vores besøgsdage her.

Besøgsdage
Menu