Efterskolernes Dag 2024

Oplev Vandel Efterskole søndag den 29. september fra 13 – 17

Efterskolernes dag
Efterskolernes dag

Efterskolernes dag 2024

Kom til Efterskolernes Dag 2024 søndag den 29. september kl. 13 – 17

Hvert år slår vi dørene op, og byder alle interesserede velkommen til Efterskolernes Dag.

Ved Efterskolernes Dag kan både DU og dine forældre få mulighed for at opleve vores efterskole, og hvad vi har at tilbyde.

I vil få en personlig rundvisning og et lille indblik i hverdagen, fællesskabet og det daglige efterskoleliv. Vores elever vil fortælle om det at være elev her, og de vil vise jer rundt på skolen.

Her kan I se værelserne, som eleverne bor på og resten af skolens mange faciliteter som undervisningslokaler, spisesal, idrætshal, springsal, teatersal, designlokaler, musiklokaler, kunstgræsbaner og beach-området.

Efterskolernes dag

Oplev Vandel Efterskole

På Efterskolernes dag 2024 får I mulighed for at opleve både gymnastik og vores 5 linjefag. Det nuværende elevhold vil være aktive i springsalen med gymnastik, og de fem linjefag kører for fuld udblæsning i alle faglokaler. Her vil du også kunne få svar på dine spørgsmål hos både elever og lærere.

I vores spisesal kan du få en forfriskning, og du vil blive mødt af skolens lærere, der står klar til en snak om alt fra pædagogik til dagligdag og samvær. Det vil også være muligt at få svar på spørgsmål angående indmeldelse, økonomi og meget andet.

Efterskolernes dag

Kan du ikke komme til Efterskolernes Dag 2024?

Vi holder åbent flere gange i løbet af året, hvor du kan besøge os. Vi er stolte af vores skole og vi elsker at vise den frem. Kom forbi til en besøgsdag og oplev Vandel Efterskole. Se vores besøgsdage her.

Besøgsdage
Menu