Fællesfag

Det der binder os sammen

Fællesfag
Fællesfag mobil

Gymnastik

På Vandel Efterskole har eleverne 4 timers obligatorisk gymnastik om ugen. Piger og drenge træner både sammen og hver for sig. Ofte har eleverne vidt forskellige interesser, og mange har aldrig dyrket gymnastik før. Men uanset om du er boldspiller, musiker eller til det kreative, så er det vigtigste, at du har lyst og vilje til at få det bedste ud af timerne sammen med de andre elever. Vi har det sjovt og giver den fuld gas.

Læs mere….

Gymnastik
Gymnastik

Sang

Én time om ugen bliver du en del af det “det store kor”. Her synges alt – lige fra nye pophits over gamle klassikere til traditionelle sange fra højskolesangbogen.

Hver dag starter sammen med morgensamling. Her synges to sange fra højskolesangbogen og dagens beskeder gives, så alle ved hvad der skal ske. Det er også til morgensamling vi synger når du har fødselsdag.

At synge sammen dagligt giver en oplevelse af samhørighed, fællesskab og godt humør. Sangene er af såvel nyere som ældre dato, men alle med et budskab og et indhold, som har noget at fortælle os.

Hvis du bare elsker at synge er der mange muligheder for det. Til årets store musical er der en stor koropsætning. I mange valgfagsperioder tilbydes kor, og til mange store arrangementer på skolen skal du synge sammen med alle de andre elever.

Sang

Fortælling

I fortælletimerne bliver verden større. Du hører om nutid og fortid, om virkelighed og fantasi, eventyr, litteratur, historie, sagn og myter. – Det fortælleren er optaget af og har lyst til at dele med jer.

Du får formidlet ny viden om vores kultur og traditioner, og bliver klogere på dig selv og din omverden.

Fortællingen kan på den måde være med til at skabe debat.

Du har fortælling sammen med alle de andre. Det giver fælles oplevelser og er med til at styrke fællesskabet.

Fortælling

Dans

På Vandel Efterskole er der meget dans og bevægelse. Du vil en gang om ugen blive præsenteret for forskellige dansegenre, som skal øves, og til flere lejligheder og arrangementer skal der danses.

En time om ugen danser vi danske og udenlandske folkedanse såvel som mere moderne danse som jitterbug og rock´n´roll.

Dans er med til at skabe kontakt mellem mennesker. Vi bruger dans og bevægelse til at skabe et stærkt sammenhold i elevgruppen.

Dans indgår som en naturlig del af vores store musicalopsætning, og du kan ofte vælge dans og rytmisk gymnastik som valgfag.

Dans

Vil du vide mere om fællesfag på Vandel?

Vi er stolte af vores skole og vi elsker at vise den frem. Kom forbi og besøg os, og oplev Vandel Efterskole. Se her hvornår du kan besøge skolen.

Besøg skolen
Menu