Priser og økonomi

Hvad skal vi betale?

Hvor meget koster det?

Prisen i skoleåret 2024-25 er kr. 2775,-/ uge.
Alle modtager statsstøtte til betaling af skolepengene. Efter fradrag af støttebeløb forventes egenbetalingen af skolepenge 2024-25 at blive mellem ca. kr. 1.376,- og kr. 2.101,- kr./ uge.

Læs mere om statsstøtte her.

 

 

Hvad dækker prisen?

Prisen dækker alle udgifter undtagen lommepenge og rejsepenge til og fra skolen. Det betyder, at der er betalt for normalt materialeforbrug, ekskursioner og udlandsrejse.
Forud for skolestart opkræves kr. 2500,- i indmeldelsesgebyr, som anvendes til indkøb af skoledragter, gymnastiktøj og diverse materialer. Desuden opkræves et depositum på 1500 kr., som tilbagebetales ved fuldført ophold. (Modregnet evt. manglende aflevering af bøger, mistet nøgle o.l.)

 

 

Beregn din pris

Kontakt skolen ved yderligere spørgsmål omkring økonomi. (Eller se evt. mere på efterskoleforeningens prisberegning.)

Hvad koster det?

 

 

Elevstøtte

Det er muligt for den enkelte familie, at ansøge om lokal efterskolestøtte, som er en pulje dedikeret til familier hvis sociale situation er præget af sygdom, arbejdsløshed eller lignende. Måske kædet sammen med en betydelig indtægtsnedgang. (kontakt evt. skolen herom).

Læs mere om elevstøtte her.

Vil du vide mere om vores skole?

Vi er stolte af vores skole og vi elsker at vise den frem. Kom forbi til en besøgsdag og oplev Vandel Efterskole. Se vores besøgsdage her.

Besøg skolen
Menu