Idrætsefterskole

Idræt på Vandel Efterskole

Fodboldlinje
Idrætsefterskole

Idrætslinjefag på sportsefterskole

På skolens to idrætslinjefag, fodbold og håndbold, får du mulighed for at fordybe dig i et af de to boldspil.

Du får 3 x 1,5 timers linjeundervisning, hvor du sammen med linjens lærere og øvrige elever fordyber dig i de forskellige aspekter af spillet og forskellige elementer dygtiggøre dig. Linjerne deltager i turneringer og stævner i løbet af året, hvor vi bl.a. spiller mod andre idrætsefterskoler i Jylland, herunder Vejle Idrætsefterskole. I løbet af skoleåret deltager vi også i de stævner og turneringer, som afvikles i samarbejde med de øvrige efterskoler i den sydøstjyske efterskoleregion.

Idrætslinje

Idrætsefterskole

At gå på efterskole med idræt betyder, at du får en hverdag med masser af bevægelse, og at du kommer til at kende din krop og dine fysiske grænser på en ny måde.

Du er selv med til at bestemme, hvor meget idrætten skal fylde i dit skema, men fælles for alle er gymnastik tre gange om ugen. Derudover er der mulighed for at vælge idrætslinjefag samt idrætsvalgfag.

At være fysisk aktiv er en vigtig del af livet, og især af ungdomslivet. Gennem idræt og bevægelse oplever du ikke bare at blive dygtigere i en disciplin, men opnår også øget sundhed og velvære. Samspillet med de andre gennem idræt er med til at styrke dine forudsætninger og muligheder for at indgå i, og bidrage til, et forpligtende fællesskab og et demokratisk samfund.

Idrætten er med til at sikre den mangfoldighed og alsidighed, som vi ønsker i skolens fagtilbud.
Selvom skolen ikke er en decideret idrætsefterskole, er der mulighed for at få en skolehverdag med rigtig megen bevægelse og idræt, som hvis du gik på en anden idrætsefterskole i Jylland.

Idræt og gymnastik er væsentlige og synlige fag på Vandel efterskole.

Gymnastik

Idrætsfag på Vandel Efterskole

Uanset om du er passioneret idrætsudøver, eller om du bare elsker at bevæge dig, er Vandel idrætsefterskole et godt bud på din kommende efterskole. Vores idrætslinjer giver dig mulighed for at dedikere en stor del af dit efterskoleophold til træning, konkurrencer og færdighedsudvikling inden for din valgte idrætslinje. På Vandel tilbyder vi fodbold og håndbold som linjefag. Her har du mulighed for at forbedre dine tekniske evner, din generelle fysiske form, din taktiske forståelse og dine overordnede præstationer inden for dit valgte linjefag.
En af de vigtigste fordele ved at gå på en sportsefterskole er muligheden for, at du kan fordybe dig i dit linjefag samtidig med, at du oplever fællesskab og personlig udvikling.

Vil du vide mere om idræt på Vandel?

Vi er stolte af vores skole og vi elsker at vise den frem. Kom forbi og besøg os, og oplev Vandel Efterskole. Se her hvornår du kan besøge skolen.

Besøg skolen
Menu